Iskra Avtomatizacija in Merilni Sistemi d.o.o.

  • Savska loka 4, 4000 Kranj, Slovenija

  • +386 4 237 55 10

  • +386 4 237 55 79

Glavni kontakti

Kako pridete do nas

Kranj zahod

Če se pripeljete po avtocesti, na izvozu Kranj zahod zapustite avtocesto. Na koncu izvoza zavijete desno in nato v naslednjem semaforiziranem križišču levo. Nadaljujete vožnjo naravnost proti semaforiziranem križišču na Zlatem polju cca. 2km. Pred križiščem se razvrstite na desni pas in se po obvoznici peljete čez most mimo centra Supernova in na koncu mosta čez reko Savo levo. Nadaljujete vožnjo ob desnem bregu reke Save in v semaforiziranem križišču zavijete levo. Peljete se pod nadvozom, ob desnem bregu reke Save mimo parkirišč na desni, cca. 0,2km in zavijete desno k vratarni številka 2 / tovorni vhod.

Kranj vzhod

Če se pripeljete po avtocesti, na izvozu Kranj vzhod zapustite avtocesto. Na koncu izvoza zavijete levo in nato v krožišču pred nakupovalnim centrom Mercator levo. Nadaljujete vožnjo naravnost, skozi semaforizirano križišče, čez Delavski most. Pred križiščem na koncu Delavskega mosta se razvrstite na desni pas in peljete desno, kjer se priključite na Ljubljansko cesto. Nadaljujete vožnjo naravnost skozi semaforizirano križišče na Laborah in po Gaštejskem klancu. Skozi semaforizirano križišče peljete naravnost nato pa takoj zavijete desno. Peljete se pod nadvozom, ob desnem bregu reke Save mimo parkirišč na desni, cca. 0,2km in zavijete desno k vratarni številka 2 / tovorni vhod.

Kranj jug

Po Ljubljanski cesti nadaljujete vožnjo naravnost skozi semaforizirano križišče na Laborah in po Gaštejskem klancu.
Skozi semaforizirano križišče peljete naravnost nato pa takoj zavijete desno. Peljete se pod nadvozom, ob desnem bregu reke Save mimo parkirišč na desni, cca. 0,2km in zavijete desno k vratarni številka 2 / tovorni vhod.